2013. augusztus 3., szombat

15. nap nem találtuk a dugóhúzót!!! - Menton

Bizám, sehol sem találtuk a dugóhúzót, ugyanis, hogy pontos legyek 630 km-en keresztül dugóban jöttünk Lloret de Martól egészen Mentonig!!! Egyszerűen brutális mekkora kocsisort eredményeztek a fizetőkapuk, meg valószínű a turnusváltásnak köszönhető rengeteg ember, ami autóján elhozta a fél házat (biciklik, bőröndök, csomagok a csomagtartón, szalmakalap az ablakban...) 10-re már a recepción voltunk az összepakolt bőröndökkel, gond nélkül kicsekkoltunk, majd apa és Csili elmentek az autóért a parkolóba. Mire visszaértek és bepakoltunk fél 11-kor sikerült elindulnunk Spanyolországból és fél 7-re söpörtünk be Franciaországba, Mentonba....egyszerűen horror volt!! Senkinek nem kívánjuk ezt a fajta végtelen várakozást, amikor már a koncentrálásban nemcsak apa fárad bele, de mi is. Borzasztó volt és olyan meleg is, hogy megváltás volt megérkezni. 
Fényképpel nem tudok szolgálni, mivel tényleg ahelyett hogy akár már 4-re ideérhettünk volna, sajnos mindennel együtt 7-re értünk fel a szobácskánkba. A hotel nagyon szép, és gyönyörű kert van előtte, telis tele pálmafákkal és leanderekkel, citromfával és a szobánk pedig pont erre néz :) Körülbelül ez kárpótol minket a mai nap után, vagyis neeem, bocsánat!!! Attilának hála (közvetített végig, negyedenként) a vízilabda VB győzelem az ami minket nagyon-nagyon kárpótol!!!!Fantasztikus!!! Gratulálunk nekik!!!!!:))) Sajnos itt nem tudtuk nézni sehol,mert egy francia adó sem adta -nyilván érdekeltség híján. Sebaj, a lényeg a lényeg, NYERTÜNK!!!!:)
Vacsira sikerült egy olyan helyre leülnünk, ahol csiga lassú volt a kiszolgálás, így majdhogynem két órán keresztül "vacsoráztunk", semmit nem értettek, és mindent elfelejtettek. Röviden és tömören ennyi....
Holnap 1100 km vár ránk hazáig, egy kicsit nekem már honvágyam van:):) Reméljük, hogy nem lesz ekkora dugó mindenhol,mert akkor sosem érünk haza:( nem tervezünk időzni seholsem, csak előre és előre haladni haza :)
Sok puszi Mindenkinek és köszönöm a követést annak aki velünk tartott minden nap :):)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése