2012. augusztus 2., csütörtök

Benidorm (11.nap, itt ez az utolsó)

Na hahóó Mindenki:)
Kezdeném a tegnap estével, amikor is elhatároztuk, hogy újítunk itt a spanyol tengerparton és kebapot (vagy kebab hát ezt sosem tudom:) eszünk. Nagyon jó kis hely volt és rengeteget adtak! (kebap tálat ettünk:) és nem utolsó sorban tudtuk hogy Gyurta Danink akkor úszik, így olyan helyet preferáltunk, ahol van tv :P eszméletlen érzés volt végig nézni ahogy küzdött és nyert! csak úgy felüvöltöttünk :) senki nem értette mi bajunk van,de nem is érdekelt minket,mert a lényeg a sook csúúcs volt amit megdöntött! Nagyon kedvesek voltak amúgy az étteremben, törökök voltak a felszolgálók és mindig ha valaki beállt a tv elé, elküldték,mert mondták nekik, hogy mi nézzük:)
Szóval gratuláluuunk Daniiii:) /kicsit homályos lett a kép/

A mai nap is "nyaralósos" volt:) élveztük a tenger hullámait és a napot! Sehol egy felhő az égen, csak puszta napsütééés:) Amúgy érdekes, hogy mindig vannak hullámok,de pont az a kellemes fajta, amit élvez az ember...tegnap volt pár ami anyut fejbecsapta,de nekünk az is élvezetes volt, hiszen jót nevettünk rajta :P




És a fürdések, valamint a bizonyíték a jól megbarnultunk:))

Már első este is észrevettük, hogy olyan 10 óra körül este,mikor már természetesen senki nincs a parton, akkor jön egy gondolom homokágyú (ha a hóágyúból indulok ki hihi) és felszedi és szórja a homokot a parton -ahol a napágyak szépen sorba vannak már téve- azért, hogy elsimítsa azt a sok sok lábnyomot, amit az önfeledten fürdőzők egész nap maguk után hagynak. Kicsit olyan érzésem lett, mint első síelésünk (február - Lachtal) alkalmával a hóágyuk míveltek, akik ugyanezt tették csak a síelők nyomait egyengették el, hogy másnap egy szép és rendezett pálya- itt most part- várja őket. Hát nem kedves?
Amúgy a közbiztonság is elég jónak tűnik, úgy képzeljük el, hogy egész nap köröz a rendőrség, szóval ha valaki megakarna szökni a táskánkkal, akkor lenne gyorsan kinek szólni az tuti:) Jah és este is a parton quaddal szoktak körözni a rendőrök. Ez azért ad egy kis biztonság érzetet.
A mai nap azért aludtunk is, készültünk a holnapi több mint 1000 km-es útunkra!előpihentünk pár órát:) Menton lesz az úticél! Amúgy nincsenek magyarok, de tényleg, legutóljára hol is jaa teljes meglepetésünkre Tarifán hallottunk magyar szót...Tegnap előtt este, ahol Paella-t ettek anyuék ott mondta a pincér bácsi, hogy nagyon ritkán vannak magyar vendégei, és kihangsúlyozta, hogy ő már régóta üzemelteti kis éttermét, de nagyon ritkán jönnek, és 7 éve volt neki az első magyar vendége....
Hát mi most itt voltunk, mi örültünk neki, és ő is nekünk:)
Ma sajnos korábban lesz alvás, mert holnap szeretnénk 8 és 9 között elindulni. Mentonban kettőt alszunk, ott is megnézzük szombaton milyen a tenger, majd vasárnap jön a következő kilométer adag hazáig az is 1000 körüli...
Addig is szurkoljunk a magyaroknak!
Puszi Mindenkinek otthon!!:)


2 megjegyzés:

  1. Kebap, vagy kebab ez egy nagy kérdés, mi is tanakodtunk már rajta :D

    Majd ha hazajössz, csekkold drága Norbis fb-ját, bár asszem már leszedte, de az a nyomi elkezdte, hogy miért égünk ekkorát az Olimpián? aztán közfelháborodás lett, hogy nem is égünk, igen is nagyon jók a magyarok. Most már mossák kezüket buta feleségével együtt. Sztem ők a szégyen, hogy magyarnak vallják magukat. :d Nah, bocsi, ez csak így kijött. Már alá sem kell írnom, úgy is tudod ki vagyok (nem András, és nem is Attila :D) Hajrá magyarok és jól teljesítenek!!!!

    VálaszTörlés
  2. Csak úgy van ahogy mondod!Ők nem sportemberek, nem tudják mi az h küzdeni!!!Egyetértek és láttam őt amit kiírt, gondolkodtam is rajta hogy fogom és törlöm a lájkom az oldaláról! Szégyen néha a véleményük...Én ezt mondjuk régóta tartom, hogy ők sehol nincsenek az ilyen sportemberekhez képest! hajrá magyarok az olimpián:)))

    VálaszTörlés