2013. július 19., péntek

Holnap indulás!


Mivel holnap indulunk, ezért nem meglepő hogy a mai nap a készülődéssel telt.
A tavalyi két hetes utunk után a kis bőröndbe pakolás már nem jelentett kihívást :) Annál inkább az útravaló azaz a sajtos rúd és a fogyis (Norbi update - igen aki ismer az tudja bizony) kakaós kifli gyúrása és dagasztása :) Délelőtt kezdtük meg az elemózsiák elkészítését :)
A képről jól látszik hogy sikerült megküzdenem a Norbi update lisztjével és íííínycsiklandozó (nem csak szerintem) kifliket csináltam:) Anya közben a sajtos stanglikat készítette el, de nem vállalta a fotózást, így most a babérokat hugi fogja learatni, aki szorgos ujjacskáival segítette be őket a tepsibe :) Köszönjük a receptet Anica néninek! (most nem sóztam el !!! - múltkor ugyanis 2 kávéskanál helyett véletlenül 2 evőkanál  sót tettem bele,aminek köszönhetően olyan intenzív sós íze lett, hogy szünet nélkül emeltük poharunkat, egyiket a másik után...)

Most már illatozik a fasírt is, amit a szendvicsek mellé viszünk magunkkal, a hosszú 844 km-es utunkra. Bizony, holnap egészen Pármáig fog apa kormányt el- és át nem engedve elvezetni! Tegnap este tisztáztuk napi kilométereinket és azt hiszem az már egyszer biztos, hogy pihenősebb lesz mint a tavalyi. De aggodalomra semmi ok, nálunk akkor is történik valami ha "csak" pihizni kell :) Szállások kinyomtatva, internet lecsekkolva (remélem tényleg nem lesz akadálya sehol hogy útinaplóm újabb "fejezettel" gyarapodjon:), útvonal megtervezve, hát akkor hajrá:) 
A holnapi nap inkább utazós lesz, a vasárnapi viszont izgalmasabb, akkor ugyanis Cinque Terrét (5föld) fogjuk megnézni Észak-Olaszországban. Szándékosan nem tettem be egy képet, mert szeretném majd a saját képeinkkel illusztrálni azt a mesebeli látványt amit az 5 picinyke falu fog nyújtani.

Aki velünk tart, annak jó utat ;)

2 megjegyzés:

  1. Drága Nagy Utazó! Sok szépséget, örömöt, pihenést kívánok! Vigyázzatok egymásra! Itthon találkozunk - remélem! Puszi a családnak! Dalmi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen!:) Remélem én is, hogy találkozunk :-*
      Sok puszii

      Törlés