2013. július 31., szerda

12.nap Apa híres Németországban....:))))

Hát ez egy rendkívül vicces történet!
Dél körül, azaz ebéd előtt megejtettük a tegnapról már ismeretes bárban a "szokásosat", mi koktélt kértünk, apáék söröztek.


 És a mai ajándék nem kalap volt, hanem hawaii nyaklánc:):) Összesen 6-ot kaptunk:P :P
 Na de a legviccesebb történet úgy kezdődött, hogy mikor ebéd után beültünk a bárba, egy német, már igencsak nem szomjas fiú sereg megszólította apát, hogy ő e az a férfi ....és nem hallottuk, apa csak mosolygott, mondta hogy nem. Na leültünk jött a pincér csajszi, erre kérdezi hova valósiak vagyunk és elmegy...na jó mire visszajött megkérdezte, hogy tudunk-e angolul. Mondtam igen :P Erre a leányka mondja, hogy a szomszéd asztalnál a német fiúk szeretnének apukámról csinálni egy fotót,mert ő egy híres ember Németországban! Erre én bevágtam a WTF fejet, hogy mivvaaaaaaan???:D És muszáj voltam mégegyszer megkérdezni, hogy ezt most komolyan gondolják? De akkor már megjelent mögöttem két srác és egy leányzó is, továbbra is hangsúlyoznám, hogy nem voltak józankák...Közölték, hogy apukám híres ember Németországban, mert egy reklámban szerepelt...Na, aztán apa semmi buli elrontója nem akart lenni, benne volt a hülyeségben -persze miután elmondtuk hogy magyarok vagyunk és soha semmilyen reklámban nem szerepelt:D:D- és lefotózkodott a fiúkkal:)) akik ezek után olyan boldogok voltak, csak beszéltek neki angolul és rendeltek neki egy sört is!!!:)) Én csináltam a képeket, meg kell, hogy mondjam semmit nem láttam belőle, hogy sikerült, örültem, hogy a fenenagy röhögésben egyáltalán megtudom nyomni a gombot. :)) Az egész bár minket nézett persze, és nem voltam rest megkérdezni őket, hogy mutassák már meg ugyan, hogy melyik reklámról van szó :))) A csajszi azonnal berakta az Apple telefonján, és kiderült, hogy a fickó tényleg hasonlít apára :D Már a bajuszt és a haját, na jó az alkatát is tekintve :P És persze röhögtek, meg ugrándoztak hogy ő mennyire híres Németországban és hogy ez a videó ez hatalmaaaaas, azért mert nem csinál benn semmit XD és tényleg a fickó egy szál fecskében sétál a tengerparton :):)szóval bugyuta egy reklám na... Miután megjött a mi koktélunk és apa két söre is (egy az ajándék, egy meg amit ő rendelt magának még előtte) és kiderült, hogy a srácoknak nem volt elég egy fénykép, ezért visszajöttek :):) és külön-külön is leakartak fotózkodni apával :D :D aki megint felállt, megint vigyorgott és mi meg torkunk szakadtából, az asztalt verve röhögtünk mint egy fakutya!!!
Ezután, anyu mondta, hogy nah csinálok egy fotót veletek is, híres apátokkal :):):):)
 Hát ezt órákig emlegettük, egyszerűen iszonyatosat röhögtünk mindannyian :D:D
A kis hawaii nyakláncunkkal :):)
A mai nap másik fénypontja volt, a régóta dédelgetett álmunk, hogy holnap elmegyünk Barcelonaba a férfi vízilabda elődöntőre!!!:) és miután apu is rábólintott, azonnal helyet kerestünk, persze már egymás mellett sehol nem volt hely, totál full-on van az aréna, de sikerült olyan szektorba jegyet vennünk, ahol érkezési sorrendben ülhetünk le! Nagyon-nagyon várjuk!!!:) Sikerült a recepción elcserélnünk a félpanziós vacsinkat ebédre, így ebéd után vehetjük is az irányt Barcelona felé!!!:):) Alig várom, hogy élőben láthassuk őket és szurkoljunk!!!Hajrá magyaroook!!!!!!:)
Sok puszi Mindenkinek!


4 megjegyzés:

  1. ahhh azok a koktélok :D jah és nagyon jó a színetek :)

    VálaszTörlés
  2. :):) köszi....jaja néger babák vagyunk már:)

    VálaszTörlés
  3. na, legközelebb itthon is ilyen koktélokat kell gyártani!! ;) akár kalap nélkül :D

    VálaszTörlés
  4. :D:D hawaii nyaklánc az lesz legalább :P meg virágocska is (ezek művirágok, de iszonyat dekoratívak :):) ráraktuk mindig a kalapunkra....ha egy hétig lennék, lehet tele lenne a kalap?:P:P

    VálaszTörlés